Foreign visitors, welcome in Crécy

Vous aimerez aussi...

32 réponses

  1. jna dit :

    Si vous êtes fort en anglais, merci de corriger le texte !

  2. brionautes dit :

    Pegoulz e brezhoneg ?

  3. brionautes dit :

    Es ist eine gute Idee … Vielen Dank !

  4. brionautes dit :

    grazie mille por Italia

  5. jna dit :

    ça sent l’entourloupe de jms ou de lomig : on se moque ?

  6. jms dit :

    Mister webmaster, perhaps you can insert a view of crecy on the first page, by example : the Morin river, the saint-georges church, the typical place of the village, the golf complex, one of our water-mills, …
    Photographs and paintings (because we are a tradionnal region for famous painters) are best than any text description.

  7. brionautes dit :

    Huisomschrijving

    Het dorpje Crécy-la-Chapelle (ook wel ‘Venetië van de Brie’ genoemd), ligt (via de snelweg) op 45 km van Parijs .Het vakantiedomein ligt op steenworp afstand van Disneyland Parijs en op de route van de Champagne-kelders! Het is gebouwd in het hoofdgedeelte van een oude boerderij uit de 17e eeuw. U wordt welkom geheten in een van de dertig appartementen (van studio’s tot 3-kamer appartementen), waar u kunt genieten van rust, luxe en een spaanse sfeer. Liefhebbers van kunst en geschiedenis kunnen niet ver hiervandaan op ontdekkingstocht langs de kastelen (Vaux-le-Vicomte, Fontainebleau), sfeervolle stadjes (Provins la Médiévale, Barbizon, enz.).Golfers en golfsters, ervaren of amateur, kunnen zich uitleven op een 18-holes baan (par 72), in dit weelderige heuvellandschap! Een oefenbaan van 34 overdekte plaatsen waarvan 10 op gras, in de vorm van een cirkelboog, verzekert u van een perfecte training. Hier kunt u ook lessen nemen op allerlei niveau’s. Een zwembad en een tennisbaan zijn voor een ieder gratis te gebruiken.Na al deze inspanningen heeft u de mogelijkheid om in een prettige sfeer en met uitzicht over de golfbaan, te proeven van Franse specialiteiten die de kok elke dag voor u samenstelt. Tussen de maaltijden door kunt u in de bar een cocktail of gewoon een kop koffie bestellen om op het terras bij het zwembad of bij de haard te nuttigen.

  8. brionautes dit :

    Degemer mad d’an holl

    Dans hag son brezhoneg
    Melen ha Gwenn

  9. lomig dit :

    Les cathares, vaste sujet :
    Ces hommes que l’on appelait les Parfaits ont préféré s’immoler que de se rendre à la cupidité des hommes emportant au passage leur secret !

    Montségur, Rennes-le-château … ah si les pierres voulaient parler !

    Lom

  10. lomig dit :

    Cravéçavi çavé baveau

    Vavenavez vavisavitaver cravéçavi avé sava
    ravégavion

  11. jms dit :

    What a good idea to insert this view so typical of Crécy !

  12. lomig dit :

    Hollidays are over, but tourists still here !

Laisser un commentaire